Motoraanhanger

Dankzij een schenking van Teunis Ariesen is de club in het bezig van een motoraanhanger. Deze aanhanger is beschikbaar voor leden. De komende periode wordt de aanhanger geschikt gemaakt voor 2 motors. Het beheer van de aanhanger moet nog definitief worden geregeld. Wil je de aanhanger nu al lenen schiet dan een van de bestuursleden aan. We vragen een kleine vergoeding, waarmee we het onderhoud van de aanhanger kunnen doen.

Aangepaste corona maatregelen

Zaterdag 25 september 2021

Vanaf aanstaande zaterdag 25 september gaan er nieuwe corona-regels in. Dit betekend voor onze club onder andere dat we de 1,5 meter regel los kunnen laten. Hierdoor is er meer mogelijk in het clubgebouw, zo kunnen we de algemene ledenvergadering op zaterdag 2 oktober in het clubgebouw door laten gaan. Ook kunnen de geplande feesten in oktober en november doorgaan. Wel blijft de verplichte sluitingstijd van 24.00 uur in stand en moeten we werken met een coronatoegangsbewijs (QR code)

Dit coronatoegangsbewijs krijg je als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud hebt. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Als je geen coronatoegangsbewijs hebt kom dan niet naar de club. Dit ter bescherming van jezelf en van anderen! We zijn van overheidswege verplicht om de QR codes te controleren……..

Heb je vragen,
Stel ze hier

Clubhuis

Bosrand 21

3931 AP Woudenberg

quick links

Copyright © 2022. All Rights Reserved.

sociale media

Add to cart