Verslag van het Eifelweekend 2021

Eifelweekend 2021

Veel indruk maakte de Vulkaan Eifel

Op donderdag vertrok een groep motorrijders richting de Eifel in Duitsland. De toercommissie had een aantal routes uitgezet. Tot Maastricht ging het over de snelweg daarna werd de afslag genomen en ging het over schitterde weggetjes richting Eifel.

Indruk maakte de Vulkaan Eifel. Dit is een prachtig gebied in de Eifel waar je kan genieten van de meest ruige natuur en kleine bergweggetjes.  Die prachtige wegen kruisen het  landschap waar vroeger de vulkanen actief waren. Kratermeren, bossen en prachtige panorama uitzichten komt je onderweg tegen op de motor. Bergen, heuvels, haarspeldbochten, alles waar je als motorrijder voor naar de Eifel komt vind je hier.

De routes ter plaatse waren uitstekend. Dag vullende tochten op de motorfiets door de meest schitterende gebieden. Veel indruk maakte de waterschade van afgelopen zomer. Duidelijk was nog te zien dat het water verwoestend uitgehaald heeft in veel dorpen. Indrukwekkend. We bedanken Felix voor de schitterende routes en de prima organisatie!

eifel1

Heb je vragen,
Stel ze hier

Clubhuis

Bosrand 21

3931 AP Woudenberg

quick links

Copyright © 2022. All Rights Reserved.

sociale media

Add to cart