Dag van de Motorrijder

De jaarlijkse “dag van de motorrijder” trok afgelopen zondag maar liefst 80 enthousiaste deelnemers naar hun clubhuis aan MCWombarg. Met een prachtige route door het fraaie landschap
en onberispelijk weer, was het evenement een groot succes. De KNMV organiseerde de dag en MCwombarg stelde haar clubgebouw graag beschikbaar als opstap en koffiepunt
. Vanuit het hele land verzamelden motorliefhebbers zich bij het clubhuis, waar ze werden begroet door de club en een warme kop koffie aangeboden kregen. 

Vooraf waren er mooie routes beschikbaar gesteld voor deze dag. Met een goed humeur vertrokken de deelnemers langs kronkelende wegen en pittoreske landschappen. De zorgvuldig uitgestippelde route, bood een mix van bochtige wegen en fraaie landschappen. Het weer kon niet beter zijn voor de gelegenheid, met een briesje en een stralende zon, waardoor de deelnemers extra konden genieten van hun motoravontuur. Na een paar uur rijden keerden de deelnemers terug naar het clubhuis. “De dag was een fantastische ervaring,” zei een van de deelnemers. “De route was fraai uitgestippeld en het weer kon niet beter zijn. Het was een geweldige kans om mensen te ontmoeten en te genieten van onze gedeelde passie voor motorrijden.”

De motorclub MCWombarg is
verheugd over het succes van de dag

Algemene Ledenvergadering 2021

  

Algemene ledenvergadering

Het was gezellig druk in het clubgebouw

Eindelijk was het weer mogelijk om samen te komen in het clubgebouw. Ruim anderhalve jaar na de vorige vergadering kon de ALV 2021 eindelijk doorgang vinden. Het was, met meer dan 50 leden, gezellig druk in het clubgebouw. Nadat alle QR codes gescand waren kon de vergadering van start gaan. In het eerstvolgende clubblad worden de notulen gepubliceerd.  

fokke en sukke ALV

Eifelweekend Duitsland

Verslag van het Eifelweekend 2021

Eifelweekend 2021

Veel indruk maakte de Vulkaan Eifel

Op donderdag vertrok een groep motorrijders richting de Eifel in Duitsland. De toercommissie had een aantal routes uitgezet. Tot Maastricht ging het over de snelweg daarna werd de afslag genomen en ging het over schitterde weggetjes richting Eifel.

Indruk maakte de Vulkaan Eifel. Dit is een prachtig gebied in de Eifel waar je kan genieten van de meest ruige natuur en kleine bergweggetjes.  Die prachtige wegen kruisen het  landschap waar vroeger de vulkanen actief waren. Kratermeren, bossen en prachtige panorama uitzichten komt je onderweg tegen op de motor. Bergen, heuvels, haarspeldbochten, alles waar je als motorrijder voor naar de Eifel komt vind je hier.

De routes ter plaatse waren uitstekend. Dag vullende tochten op de motorfiets door de meest schitterende gebieden. Veel indruk maakte de waterschade van afgelopen zomer. Duidelijk was nog te zien dat het water verwoestend uitgehaald heeft in veel dorpen. Indrukwekkend. We bedanken Felix voor de schitterende routes en de prima organisatie!

eifel1
Add to cart