De jaarlijkse “dag van de motorrijder” trok afgelopen zondag maar liefst 80 enthousiaste deelnemers naar hun clubhuis aan MCWombarg. Met een prachtige route door het fraaie landschap
en onberispelijk weer, was het evenement een groot succes. De KNMV organiseerde de dag en MCwombarg stelde haar clubgebouw graag beschikbaar als opstap en koffiepunt. Vanuit het hele land verzamelden motorliefhebbers zich bij het clubhuis, waar ze werden begroet door de club en een warme kop koffie aangeboden kregen. 

Vooraf waren er mooie routes beschikbaar gesteld voor deze dag. Met een goed humeur vertrokken de deelnemers langs kronkelende wegen en pittoreske landschappen. De zorgvuldig uitgestippelde route, bood een mix van bochtige wegen en fraaie landschappen. Het weer kon niet beter zijn voor de gelegenheid, met een briesje en een stralende zon, waardoor de deelnemers extra konden genieten van hun motoravontuur. Na een paar uur rijden keerden de deelnemers terug naar het clubhuis. “De dag was een fantastische ervaring,” zei een van de deelnemers. “De route was fraai uitgestippeld en het weer kon niet beter zijn. Het was een geweldige kans om mensen te ontmoeten en te genieten van onze gedeelde passie voor motorrijden.”

De motorclub MCWombarg is
verheugd over het succes van de dag